Në lagjen nr.5 e njohur si “Përroi i Çaprazit në Pogradec ka pasur rrëshqitje dheu gjatë natës.

Si pasojë e rrëshqitjes janë rrezikuar disa banesa në këtë lagje dhe banorët e kanë kaluar natën jashtë nga frika.

Pritet ndërhyrja e autoriteteve ndërsa është bërë evakuimi i banorëve.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel