I dyshuar për vrasjen e Pjerin Xhuvanit/ Arbër Papleka mori certifikatë vlerësimi nga Rama në vitin 2015

21/04/2021 22:58
Në rreth të kuq Arbër Papleka

Arbër Papleka i cili është atrrestuar për vrasjen e Pjerin Xhuvanit ka marrë certifikatë vlerësimi për luftën kundër terrorizimi nga kryeministri Edi Rama në vitin 2015.

Pjerin Xhuvani mbeti i vdekur gjatë përplasjes së mbështetësve të PD dhe PS.

Certifikata e vlerësimit

Top Channel