Seanca për ish kryeprokurorin Adriatik Llalla është shtyrë për datën 22 prill me qellim njoftimin e dëshmitarëve të Prokurorisë. Por ndërkohë vetë Llalla ishte i pranishëm sot.

Kujtojmë se Llalla ishte i pandehur për mosdeklarimin e pasurisë. Pranimi i kërkesës për revokimin e gjykimit të shkurtuar, kjo do të thotë që bie pretenca që shpalli SPAK dhe fillon gjykimi me zero.

Kujtojmë se SPAK kërkoi 2 vjet burg që në aplikim të gjykimit të shkurtuar, duhej të zbriste në 1 vit e katër muaj burg por pas revokimit të gjykimit të shkurtuar, kjo bie dhe nis nga fillimi gjykimi i zakonshëm.

Top Channel