Rruga e re në Spitallë/  Spahiu dhe Sako inspektojnë rrugën e re “Syri i detit”

17/04/2021 21:15

Në zonën e Spitallës është përfunduar ndërtimi i një rruge të re prej një kilometra.

Kandidatja socialiste Klodiana Spahiu dhe kryebashkiakja e Durrësit, Sako inspektuan sot punimet

 

Top Channel