Infektimet po vijnë nga Greqia/ Gjirokastra renditet e treta për numrin e infektimeve në një ditë

17/04/2021 20:15

Ditët e fundit Gjirokastra është renditur në krye të listës së zonave me më shumë të infektuar nga covid.

Edhe pse në këtë qark ka më pak banorë, numri është i lartë dhe shkak duket se janë kontaktet me Greqinë, sepse një pjesë e të infektuarve kanë ardhur prej andej.

Top Channel