Kompania EMAAR do të prezantojë masterplanin për portin turistik të Durrësit.

Investimi i kompanisë EMAAR në port do të jetë 2 miliardë euro.

Masterplani i portit të Durrësit do prezantohet nga kreu i kompanisë EMAAR. Në ceremoninë e prezantimit të masterplanit të Portit, i pranishëm kryeministri Edi Rama.

Madhësia e portit turistik do të jetë 2 herë më e madhe sa ajo e portit në Malin e Zi.

Jahtet e ankoruara të gjatësisë nga 15 deri 200 metra.

1.264.552 m2 dedikuar për 12.000 njësi banimi për 46.000 rezidencë.

47.591 m2 për dyqane dhe shërbime ku përfshihen mbi 170 dyqane.

47.591 m2 për ndërtim hotelesh.

80.000 penë në hapësirën dedikuar parkut dhe hapësirave të hapura.

FOTO GALERI
2/5

Top Channel