Nëse votohej këtë të diel në Shkodër/ PD në avantazh të dukshëm, do të fitonte zgjedhjet me 56.9%

14/04/2021 21:32

Nëse zgjedhjet do të mbaheshin këtë të diel, aleanca e PD-AN do të fitonte zgjedhjet me 56.9% në qarkun e Shkodrës, ndërsa 29.4% e qytetarëve do të votonin për PS.

Një rritje e përkrahësve vihet re edhe në partinë Social Demokrate, e cila drejtohet nga Tom Doshi. Nga të dhënat e sondazhit, rezulton se 7.5% e qytetarëve në Shkodër do të votonin për PSD dhe 2.1% për LSI.

Kompania për Marketing dhe Hulumtim të Opinionit Publik (IPSOS), një nga kompanitë lider të sondazheve në botë, sonte në emisionin “Open” paraqet sondazhin e katërt të opinionit publik në Shqipëri mbi zgjedhjet e ardhshme parlamentare.

Nga data 8 deri më 12 prill, janë intervistuar 1004 votues në qarkun e Vlorës dhe 1003 votues në qarkun e Shkodrës, ndërsa 90% e intervistave janë bërë përmes telefonit dhe 10% përmes panelit online të IPSOS.

Top Channel