Kryetarja e Byrosë Kombëtare të Hetimit, Aida Hajnaj njofton se kanë nisur aplikimet për pozicionin e ‘hetuesit’ në BKH dhe gara do të jetë e hapur deri në datën 20 prill.

Hajnaj i ka bërë thirrje të gjithë kandidatëve që të tregojnë integritet, të demonstrojnë profesionalizëm dhe të plotësojnë kriteret për të aplikuar në pozicionin e ofruar.

Po ashtu BKH siguron se procesi i përzgjedhjes së kandidatëve do të bëhet në transparencë të plotë.

FOTO GALERI
1/2

Top Channel