Aeroporti i Kukësit po bëhet gati me shpejtësi për t’u vënë në funksion.

Më 18 prill aty do të ulët avioni i parë që do bëjë linjën Kukës-Londër dhe kthim.

Ndërkohë ky aeroport do të ofrojë çmimet më të ulëta dhe po tërheq linjat low cost.

Top Channel