Po vaksinohen 68-vjeçarët/ Ulet mosha e vaksinimeve në Tiranë, së shpejti shkon në 65 vjeç

05/04/2021 15:19

Në Tiranë janë thirrur të vaksinohen edhe të moshuarit deri në 68 vjeç.

Ata janë thirrur nga mjekët e familjes dhe sot janë paraqitur pranë qendrave të vaksinimit në kryeqytet. Shumë shpejt mosha do të zbresë në 65 vjeç.

Top Channel