Kur kanë mbetur tre javë nga dita e zgjedhjeve dhe kur dihet që, komisionerët në qendrat e votimit dhe ata në qendrat e numërimit do të jenë në kontakt të shtuar me qytetarë komiteti teknik i ekspertëve nuk ka vlerësuar të arsyeshëm vaksinimin e tyre ,ndonëse janë të riskuar.

Pas gazetarëve dhe policëve plani i vaksinimit pritet të shtrihet tek punonjësit e OSHE Ujësjellës kanalizime dhe mosha 65 deri 70 që kanë sëmundje bashkëshoqërues.

Bino shpjegon se qëllimi i vaksinimit paralel është zhdukja e vdekjeve për shkak të covid 19.

Top Channel