Jo vetëm raportim për procesin e vaksinimit, por grupet mediatike këtë të premte ishin vetë ata që u vaksinuan.

Të sheshin skënderbej u përqëndrua ky proces për të gjitha mediat, ndërsa në

Të parët që bënë vaksinën kineze sinovac ishin gazetarët Genta Popa dhe Muhamed Veliu.

Pas vaksinimit të mjekëve, arsimtarëve dhe të moshuarve pas më shumë se një viti në përballje me pandeminë gazetarë, operatorë shoferë, grupet e xhirimit sot besuan që akti i vetëmohimit i treguar gjatë kësaj periudhë të vështirë sot ju është vlerësuar.

Ndërsa gazetarët që e kanë kaluar së fundmi covidin duhet të presin të paktin 3 muaj pasi janë shëruar e të vaksinohen në një moment të dytë. Por të gjithë ne sërish do të jemi në krye të detyrës

Top Channel