Pamjet me dron/ Punimet tek “Sheshi Shqiponja” drejt përfundimit, ARRSH: Së shpejti hapim tunelin nr.3

30/03/2021 11:36

Autoriteti Rrugor Shqiptar, ka njoftuar se së shpejti do të hapet edhe tuneli nr.3 tek Sheshi Shqiponja, duke lehtësuar kështu trafikun që krijohet prej disa muajsh në hyrje të Tiranës .

Sipas ARRSH pas hapjes së tunelit nr.4 është lehtësuar qarkullimin, ndërsa shtojnë se pas hapjes së tunelit tjetër atë nr.3, do të shërbejë për qarkullimin e makinave nga Durrësi në drejtim të zonës së Astirit dhe për t’i dhënë përparësi ndërtimit të tuneleve në proces.

Njoftimi i ARRSH:

Sheshi Shqiponja ku pas hapjes së tunelit Nr. që ndikoi në lehtësimin e qarkullimit të mjeteve, së shpejti do të bëhet e mundur edhe hapja e tunelit Nr. i cili do të shërbejë për qarkullimin e makinave nga Durrësi në drejtim të zonës së Astirit dhe për t’i dhënë përparësi ndërtimit të tuneleve në proces.

Top Channel