Rama fushatë në rrugët e Durrësit/ Takime me banorët dhe biseda me të dëmtuarit nga tërmeti

26/03/2021 15:05

E dyta ditë e fushatës elektorale e gjeti kryesocialistin Edi Rama njëherazi kandidat,  në qytetin e Durrësit duke zgjedhur një ecje të gjatë e përshëndetje me njerëzit.

I pari socialistëve ngjiti shkallët e këtij pallati të rikonstruktuart për të vizituar një familje.

“Po ecim mirë me DS  kanë mbarur 400 pallate me DS4 procesi është me i komplikuar”, tha Rama.

Top Channel