Për shkak të një mase te automati, ballkoni i shkollës “Lidhja e Prizrenit” në Paskuqan është përfshirë nga flakët.

Ndërkohë nxënësit janë larguar për të vijuar mësimin online.

Ndërsa punonjës t OSHEE kanë ardhur për të vendosur automat të ri, pasi është shkëputur dhe energjia elektrike.

Top Channel