Rruga e bllokuar prej disa ditësh nga dëbora, banorët ndërhyjnë dhe e hapin vetë

24/03/2021 21:50

MIRDITË- Rruga në fshatin Nanshenjte në Mirditë prej ditësh ka qëndruar e bllokuar nga bora.

Gjatë ditës se sotme kanë qenë vetë banorët ata të cilët me mjetet e tyre kanë bërë të mundur largimin e borës dhe zhbllokimin e rrugës.

Top Channel