Përkeqësimi i motit ka sjellë shkëputjen e energjisë elektrike në disa qytete  bashkë  me rrethinat.

Pa energji janë qyteti i Kukësit me rrethinat, qyteti i  Krumës me rrethinat, Kalimash , Vojnik, , Shupenze dhe Peshkopia  me rrethinat.

Pa tension kanë ngelur: N/St Kukës, Kalimash, Kalimash Tunel, Krumë, Shupenzë, Peshkopi si dhe subjekte HEC – të zonës.

Njoftimi:

Avari ne linjen 110kV te OST. Po ju bejme me dije se eshte stakuar ne avari linja 110 kV Bulqize-Peshkopi  aset I OST. Pa tension kane ngelur: N/St Kukes, Kalimash, Kalimash Tunel, Krume, Shupenze, Peshkopi si dhe subjekte HEC – te zones. Zonat pa energji jane Qytet Kukes me rrethinat, Qytet Krume me rrethinat, Kalimash , Vojnik, , Shupenze, Qytet Peshkopi me rrethinat

Top Channel