Programi për arsimin i PS/ Ekspertët: Duhet të shoqërohet me faturë financiare për realizimin e objektivave

21/03/2021 19:51

Plani i veprimit për sektorin e edukimit i partisë socialiste, sipas arsimtarëve është vijimësi e programit të mëparshëm mbi bazën e së cilit janë vendosur objektiva të reja.

Pas tërmetit dhe virusit covid-19 në Shqipëri dilemat për përmbushjen e premtimeve ekzistojnë për specialistët.

Por që programi i PS për një arsim më cilësor që të ishte më i besueshëm sipas ekspertëve të arsimit duhet të shoqërohej me një faturë financiare e popullata të informohej për kostot që objektivat të realizoheshin.

 

Top Channel