Festivali i 11, sprova e fundit e lirisë/ Exclusive, sjell sonte rrëfimin e protagonistëve që u goditën për liberalizëm

21/03/2021 12:08

Exclusive sjell sonte në mbrëmje në 20.15 minuta rrëfimin e protagonistëve të festivalit te 11-të, që u goditën për liberalizëm gjatë sistemit komunist.

“Festivali i 11, sprova e fundit e lirisë”, do të ketë shumë të pa dhëna deri me sot dhe dokumente që pasqyrojnë akuzat dhe kundër akuzat ndaj artistëve dhe organizatorëve të ngjarjes më të rëndësishme muzikore të vitit.

Top Channel