Nëse zgjedhjet do të mbaheshin këtë të dielë, në qarkun e Elbasanit, qytetarët votojnë 49% për PS-në. Ndërsa 41% e tyre do të votonin PD-në dhe vetëm 5% LSI-në.

Në Elbasan projeksioni i PS-së për mandatet është 8, PD 6, kurse LSI dhe PDIU 0. Kurse në vitit 2017 PS 7, PD 3, LSI 2 dhe PDIU 2.

Kompania për Marketing dhe Hulumtim të Opinionit Publik (IPSOS), një nga kompanitë lider të sondazheve në botë, sonte në emisionin “Open” paraqet sondazhin e dytë të opinionit publik në Shqipëri mbi zgjedhjet e ardhshme parlamentare.

Sondazhi është kryer në periudhën 3 deri më 9 mars 2021 me të intervistuar mbi 18 vjeç. 1519 të anketuarit i janë përgjigjur pyetjeve nëse Shqipëria po shkon në drejtimin e duhur apo të gabuar, cilat janë problemet më të rëndësishme për të cilën të intervistuarit janë më shumë të interesuar në vend e që do të ndikonte në votën e tyre.

Top Channel