Bulqizë/ Banorët nuk njohin limite, dalin me fëmijët në të ftohtë dhe ndezin zjarr për “Ditën e Verës”

13/03/2021 21:06

Banorët e Bulqizës kanë sfiduar temperaturat e ulëta për të pritur “Ditën e Verës”.

Ata, së bashku me fëmijë të moshave të ndryshme kanë dalë jashtë duke ndezur zjarr për të kryer pritur ardhjen e verës në mes të flakëve.

Festa e verës simbolizon ardhjen e pranverës, por në pamjet e siguruara nga Top Channel duket se atmosfera është më e vogël për shkak të pandemisë.

Top Channel