Foto ilustruese

Disa zona të qytetit të Pogradecit do të jenë pa energji elektrike nesër, më 11 mars pasi OSHEE njofton se do të kryejë rregullime në rrjet.

Pa drita do të jetë pjesërisht qyteti i Pogradecit, fshatrat Buçimas, Çërravë, Gesht, Vërdovë, Remenj, Tushemisht dhe fshati Lin.

Sipas OSHEE, do të punohet për shtrirjen e kabllove, gjatë intervalit kohor 04:00- 07:30, pasi po instalohet rrjeti 20 kV.

Top Channel