Partia Demokratike u nis drejt KQZ por me shumë vonesë dhe jashtë orarit zyrtar.

Nga PD u nis drejt KQZ-së avokati i sekretariatit për zgjedhjet Ledio Nuraj, i cili po dërgon listën e koalicionit opozitar.

Ajo që bie në sy është se makina nga selia blu është nisur në orën 00:03, por afati zyrtar për pranimin e listave nga KQZ është ora 00:00.

Top Channel