Kanali i dëmtuar nga moti i keq/ Qindra hektarë tokë në rrezik nga thatësira

09/03/2021 12:21

Urë-kanali më i rëndësishëm në fushën e Vurgut, “Thoma Filipeu” ka pësuar dëme  prej prurjeve të lumit të Bistrica.

Kjo vepër e madhe inxhinierike është jashtë funksionit dhe kërcënon mbjelljet e pranverës në këtë luginë.

Për më tepër ndiqni kronikën e përgatitur.

Top Channel