Kryeministri Edi Rama ka prezantuar objektivat bazë dhe maksimale të Partisë Socialistë për në zgjedhjet e 25 prillit.

Rama: Objektivi ynë minimal është që rezultati që kemi arritur me numrin e deputetëve në parlament në 2017 të mos bjerë. Ky është minimal.

Objektivat bazë do t’i nxjerr qark për qark, për të pasur të qartë vendosjen.;

Në Shkodër, objektivi bazë 4, objektivi maksimal është 5.

Në Kukës objektivi bazë dhe objektivi maksimal është 2.

Në Lezhë, objektivi bazë 3 dhe objektivi maksimal është 4.

Në Dibër, objektivi bazë dhe maksimal 3.

Në Durrës, objektivi bazë 8 dhe objektivi maksimal është 9.

Në Tiranë, objektivi bazë 19 dhe objektivi maksimal është 20.

Në Elbasan, objektivi bazë 8 dhe objektivi maksimal është 9.

Në Fier, objektivi bazë 10 dhe objektivi maksimal është 11.

Në Berat, objektivi bazë 5 dhe objektivi maksimal është 6.

Në Korçë, objektivi bazë 6 dhe objektivi maksimal është 7.

Në Vlorë, objektivi bazë 8 dhe objektivi maksimal është 9.

Ne kemi objektiv bazë që të arrijmë 78 mandate dhe objektiv maksimal që të arrijmë 88 mandate.

Top Channel