Shqipëria është e njohur ndërkombëtarisht për tolerancën ndërfetare, ku komunitetet religjioze bashkëjetojnë në harmoni me njëri-tjetrin.

Komunitetet kryesore fetare në Shqipëri janë ai mysliman, ortodoks, katolik dhe bektashian.

Së fundmi, pamje të pazakonta janë hasur në Tiranë!

Ndoshta është një ritual në besimin  e tij dhe nuk heziton ta kryeje edhe teksa ecën. Në video shihet që ai respekton edhe masat anti-covid duke mbajtur maskë e cila është tepër e rëndësishme për të mbrojtur veten dhe të tjerët.

Top Channel