Analisti dhe gazetari Drita Hila u përplas në Open me Endrit Shabanin kreun e nismës Thurje , pas një komenti se kjo e fundit është thjesht një filial i LSI.

Debati

Hila: Nuk e di pse është aty ai, këta janë filial i LSI.

Bollino: Nisma thurje kot kandidon.

Shabani: Nisma Thurje s’ka asnjë lidhje me asnjë parti.

Hila: Je shumë i ri në lojë, pastaj akuzo gazetarët si të shitur. Kush t’i ka paguar sallat se kushtojnë një djall e gjys, nxirr kush e ka krijuar është Besjan Pesha ish kreu i AKBN e pushuan nga puna dhe formoi Thurjen.

Shabani: S’kemi njerëz nga LSI. Lideri quhet Endrit Shabani. I shkreti ti. faturat i kemi online, u janë dhënë atyre që na kanë bërë dhurime. Mos thoni gjëra të pavërteta.

Hila: Që nga themeluesi i Nismës është i LSI, ti je kot aty .

Top Channel