I vetmi ilaç që ka përdorur gjithë jetën është aspirina dhe në këtë moshë ka vendosur edhe të vaksinohet.

NëmMaj, Zenepe Piri feston 111 vjetorin e lindjes.

Memorien e ka të fortë dhe  na kujton se në rininë e saj për kurimin e veshkave ka përdorur vajin e gurit. I vetmi peng në jetën e saj është shkolla të cilën nuk mundi ta vazhdonte për shkak të dy luftrave botërore.

Nënë Zenepja jeton e vetme me një pension minimal dhe në kushte të veshtira, prandaj ajo ka dëshire të takojë kryeministrin.

Top Channel