Lajm i mirë/ Lista me 140 familjet e prekura nga tërmeti që përfitojnë banesa të reja në Kombinat

03/03/2021 11:18

Një lajm i mirë për familjet e prekura nga tërmeti në Kombinat, banesa e të cilëve janë shpallur të pabanueshme.

Këshilli Bashkiak i Tiranës ka miratuar  listat me emrat e 140 familjeve, të cilat përfitojnë banesa të reja, duke e çuar në total këtë numër në 340 gjer më tani.

Aktualisht, këto familje vijojnë që të përfitojnë nga Bashkia e Tiranës bonusin e qirasë gjer sa të marrin çelësat e banesave të tyre të reja.

Menjëherë pas tërmetit, Bashkia e Tiranës në bashkëpunim dhe me qeverinë vijuan mbështetjen e familjeve të prekura përmes grantit për rindërtimin ose rikonstruksionin e banesave të dëmtuara si dhe pagesave të qirasë për familjet e mbetura të pastreha.

Top Channel