Kryeministri Edi Rama ka publikuar disa foto nga të moshuarit që janë bërë pjesë e procesit të vaksinimit.

Ai e konsideron një dashuri në kohërat e pandemisë së ditëve të sotme, covid-19, ndihmën, respektin dhe gjithë ndjenjën ndaj gjyshërve apo prindërve tanë.

Një nip që shoqëron gjyshin, një partner partneren e dekadave, vajza e djali prindërit shumë ndjenjë të sinqertë kanë parë ata mure ku po kryhet vaksinimi.

 “Dashuri në kohërat e vaksinës. Në ditët e vështira e kuptojmë vlerën e jetës e të njëri-tjetrit, si në këto foto ku një nip shoqëron gjyshin, një partner partneren e dekadave, vajza e djali prindërit. Shumë dashuri në këtë galeri fotosh. Kaq duhet”, shkruan ai.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel