Berisha kundër Partizanit/ Për herë të parë zbulohen dokumente arkivore, fakte dhe dëshmi ku tregojnë grabitjen e tokës

02/03/2021 19:45

Terrenet sportive të klubit Partizani u shkatërruan për t’i lënë vendin betonizimit me ndërtesa shumëkatëshe.

Top Story do të tregojë sonte se si u dorëzuan institucionet përballë dhëndrit të ish kryeministrit Berisha, për të tjetërsuar pronën me procedura të dyshimta.

Për herë të parë zbulohen dokumente arkivore, fakte dhe dëshmi, ku tregojnë grabitjen e tokës nga Jamarbër Malltezi dhe ndërtimin e një kompleksi me vlerë 150 milionë euro.

Top Channel