Shqipëria nuk ishte vetëm një kanal furnizues me marijuanë për vendet e bashkimit evropian.

Të rritur, adoleshentë dhe madje edhe të mitur po e kthejnë pirjen e hashashit në një stil jetese qofte në zona urbane apo rurale.

“Rekrutohen në shkolla , janë të moshës 15 deri në 18 por mund të jenë edhe konsumatorë edhe shpërndarës njëkohësisht”, tha prokurorja.

Në burgjet shqiptare gjenden 109 persona që nën efektet e drogës kryen krime, vodhën, plagosën ose ushtruan dhunë në familje. Kambanat e alarmit bien veçanërisht për të miturit që po përdoren nga grupet kriminale në fushën e hashashit.

Top Channel