Punonjëset e seksit

Tre punonjëse seksi janë filmuar poshtë Urës së Dajlanit të cilat janë parë duke lëvizur jashtë orës policore të vendosur nga qeveria për të parandaluar pandeminë e COVID-19.

Përmes pamjeve ato përpiqen që të ndalojnë ndonjë makinë me qëllim ushtrimin e prostitucionit.

Gjatë pandemisë policia deklaron se për shkaqe ekonomike disa akse janë kthyer në vendet kur shumë shtetase ushtrojnë prostitucionin.

Ura e Dajlanit është e njohur si vendi ku shumë vajza dalin për ndaluar shoferë të ndryshëm dhe ushtruar prostitucion.

Top Channel