Ne Botë dhe Europë kanë ndryshuar masat kufizuese në kuadër të situatës së krijuar nga koronavirusi.

Si paraqitet aktualisht situata e Pandemisë në nivel global dhe në vendin tonë?

Po në lidhje me mutacionet që po pëson virusi?

Shqetësime ka ngjallur më shumë varianti brazilian i Covid-19, tek i cili reagimi imunitar i trupit nuk arrihet as kur njeriu e ka bërë vaksinën.

Sa po ndikojnë mutacionet e reja të Covid- 19 në përhapjen më të shpejtë të sëmundjes?

Një studim i ri, i bërë në shkallë të gjerë në Britaninë e Madhe, tregon se pas infektimit me COVID-19 imuniteti bie shumë më shpejt se sa mendohej, sidomos tek të moshuarit.

Si duhet interpretuar sasia e antitrupave antiCovid në trupin tonë pasi kemi kaluar infeksionin? Kur duhet të ndihemi të mbrojtur prej tij?

Skepticizmi rreth vaksinës! A duhet të vaksinohemi apo jo?

Gjithçka në Hipokrati!

Sonte, ora 18:00!

Top Channel!

Top Channel