Qyteti i Shkodrës është mbuluar nga mjegulla mbrëmjen e sotme duke krijuar edhe vështirësi në lëvizje.

Veç Shkodrës edhe Durrësi, Fieri dhe Lezha janë të përfshira nga mjegulla.

Top Channel