Taksistët e Shkodrës në protestë/ Kërkojnë disiplinimin e taksive që punojnë në të zezë

25/02/2021 12:18

Makinat i fikën dhe ditën e nisen jo në punë por duke protestuar!

20 taksistë e licensuara në Shkodër akuzojnë bashkinë e Shkodrës dhe policinë se po favorizojnë informalitetin e dhjetëra shofereve, duke iu lejuar hapësirat publike për parkim por edhe transportin e qytetarëve.

Ata akuzojnë se po lejohet transporti në të zeze i udhëtareve edhe gjatë fashës se orareve kur nuk lejohet lëvizja për shkak të orës policore.

Për më tepër ndiqni kronikën e përgatitur nga gazetari Klodian Zhivani.

Top Channel