Rruga e shembur që prej janarit/ Lezhë-Kallmet, mungon sinjalistika për rrezikun

25/02/2021 12:20

Rruga qe lidh qytetin e Lezhës me njesine administrative te Kallmetit ka pësuar shembje nga shirat e janarit dhe prej asaj kohe nuk është ndërhyre për rregullimin e saj. Sinjalizues qe kjo rruge ka shembje janë vetëm disa goma te vendosura nga vete kalimtaret.

Banoret por dhe ata te cilët e përdorin çdo dite këtë rruge kerkojne ndërhyrje te menjëhershme pasi rreziku është i madh per aksidente.

Edhe pse ka me shume se nje muaj qe ka pësuar dhembje ne disa pjese te saj është rruge nacionale dhe lëvizjet jane te mëdha, e deri me tani nuk është marre asnjë mase.

Top Channel