BULQIZË- Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor në Bulqizë është jashtë kushteve optimale.

Siç shihet edhe nga pamjet e siguruara nga Top Channel, çatia e njësia kryesore që mbulon gjithë rrethin e Bulqizës për vizita është jashtë çdo lloj kushti, por jo vetëm pasi edhe tjegullat janë brenda oborrit dhe nuk janë hequr.

Top Channel