Lëvizte me makinë pa patentë, arrestohet shqiptari që kishte hyrë ilegalisht në Britaninë e Madhe

24/02/2021 11:20

Një burrë shqiptar i cili hyri në Mbretërinë e Bashkuar ilegalisht u arrestua në Chesterfield.

Sipas policisë burri i arrestuar rrezikon të depërtohet pasi u arrestua për ngjarje të makinës pa patentë në Chesterfield të hënën.

Njësia e Policisë së Rrugëve Derbyshire tha se shqiptari që u zbulua se kishte hyrë në Mbretërinë e Bashkuar në mënyrë të paligjshme dhe u përpoq të arratisej kur u udhëzua të ndalonte nga ana e policisë.

Në një postim në llogarinë e tyre zyrtare të hënën (22 shkurt), policia tha se shqiptari lëvizte me një makinë tip Skoda Fabia.

Top Channel