IKMT ka prishur 7 objekte ditën e sotme në Lotin II të Unazës së Madhe.

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit është rikthyer në operacionet në gjurmën e Unazës së Madhe në Tiranë. Në segmentin pallati me shigjeta-sheshi “Shqiponja”, në Lotin II, do të prishen 7 objekte 1 dhe 2 katëshe, të shpronësuara.

Top Channel