Vijon puna për pastrimin e borës në rrugë/ Pamje fantastike nga Valbona

20/02/2021 15:51

Veriu i vendit është përballur me reshje të dendura bore, megjithatë rruga që të çon në Valbonë është e kalueshme.

Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton se rruga është e hapur dhe vazhdon të trajtohet me kripë për të shmangur ngricat.

Valbona është një nga destinacionet e preferuara të shqiptarëve dhe turistive të huaj gjatë gjithë vitit.
ARRSH udhëzon drejtuesit e mjeteve të tregohen të kujdesshëm, të reduktojnë shpejtësinë dhe të respektojnë sinjalistikën.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel