“Pr/ligji për duhanin, i njëanshëm”/ Kultivuesit e Shkodrës ankohen për tregun

20/02/2021 12:00

Muaji shkurt, i gjen të gjithë banorët e Rragamit dhe Sheldisë në Shkodër, duke kultivuar duhanin, traditë qindra vjecare e kesaj zonë. Një prej tyre është edhe Ludovik Lazri.

Por pavarësisht se Ludoviku ka nisur kultivimin e duhanit për këtë sezon, gjithë ky duhan ka mbetur stok për shkak të mungeses se tregut dhe ofertës shumë të ulët.

Projektligjin që ka mbërritur në kuvend dhe që synon të formalizojë kultivuesit dhe grumbulluesit e duhanit në Shqipëri,ai e konsideron të njëanshëm.

Top Channel