Vaksinohen mjekë e të moshuar/ Nis dhe në Fier procesi për 135 personat e parë

19/02/2021 15:03

Procesi vaksinimit vijoi në qytetin e Fierit. Këtu në shtëpinë e të moshuarve po vaksinohen 40 prej tyre, ndërsa në poliklinikën e qytetit 88 pjesëtarë të personelit mjekësor.

Pyetje: Si ndjeheni tani që u vaksinuat?

I moshuari: Mrekulli, asnjë pasojë, asnjë dhimbje.

E moshuara: Jam e kënaqur, e gëzuar që neve të na shtohet jeta.

Ministria e Shëndetësisë thotë se vaksinimi do të vijojë nesër në Elbasan.

Top Channel