Rruga e Kombit me dëborë dhe stuhi, mjetet lëvizin me shpejtësi të ulët

13/02/2021 12:00

Paraditen e së shtunës, në aksin Milot-Rrëshen shpejtësia e makinave ishte shumë e ulët për shkak të pranisë së dëborës në rrugë dhe stuhisë që vështirëson lëvizje.

Në këtë segment nuk është hedhur skorje për shkrirje  e dëborës. Shpejtësia e lëvizjes se automjeteve jo më e lartë se 30 km në orë.

Top Channel