Edhe në qytetin e Fierit ka filluar që të bie dëborë.

Kjo është një gjë e rrallë për banorët e këtij qyteti, të cilët edhe këtë rast nuk kanë mundur ta shijojnë për shkak të “orës policore”.

Rrugët e qytetit janë të zbrazura ndërsa, lëviz ndonjë makinë dhe patrullat e policisë. Temperatura është vetëm 2 gradë, ndërsa gjatë gjithë ditës ka pasur reshje shiu.

Top Channel