Arrestime në Gjyqësor/ Hila: SPAK po funksionon; Bushati: Janë zgjedhur servilat e sistemit

11/02/2021 21:58

Arrestimi i gjyqtares Enkelejda Hoxha ka qenë lajmi kryesore i ditës. Ajo është arrestuar sot pas hetimeve të kryera nga SPAK.

Ajo ishte kthyer në simbolin e hapjes së dyerve për të burgosurit me dënime të rënda ose të përjetshme ku liroi emra të njohur të botës së krimit.

Kjo është edhe tema e diskutmit në Open në Top Channel. Gazetari Dritan Hila tha se ky operacion tregon se SPAK funksionon, diçka që u kundërshtua nga Bushati.

Pjesë nga debati:

Hila: Lajmi i mirë që SPAK po funksionon. SPAK tani është plotësuar.

Bushati: Janë zgjedhur servilat e sistemit. Kemi zgjedhur plepat e dytë, se plepat e parë i kishte Berisha.

Hila: Atyre duhet tu japin një shans. Ata kanë në një presion të katërfishtë. Janë nën presonin e ndërkombëtarëve dhe 3 partive.

Bushati: Po arrestimet e personave të vdekur.

Hila: Tu japim një mundësi. 10 vetë janë.

Bushati: Se kam me personat e ka me sistemit. Shikoni në çfarë gjendjeje kanë shkuar Gjykata Kushtetuese dhe Gjykata e Lartë.

Top Channel