Task-Forca në Durrës

Durrësi vazhdon me shifra të larta të infektuarish, ndërsa policia dhe grupet e Task-Forcës kanë nisur kontrollet në terren për të këshilluar e ndëshkuar shkeljen e masave anti-covid nga qytetarët dhe subjektet.

Dy ditët e fundit u raportuan rreth 230 raste të reja të infektuarish në Durrës, gjë që dëshmon një  situatë të rënduar pasi transmetueshmëria e virusit vazhdon të rritet.

Kujtojmë se vendi ynë po përballet me shifra të larta ditët e fundit ndërsa pritet që të kemi ashpërsim të masave anticovid,

Top Channel