“Kujdes rri urtë”, zyrtari i Bashkisë Kamëz, Eni Bistri kërcënohet me mesazhe

08/02/2021 19:47

Drejtori i taksave dhe tarifave pranë Bashkisë Kamëz është kërcënuar përmes mesazheve.

Në telefonin e Eni Bistrit mbërriti mesazhi kërcënues ku shkruhej: “Kujdes se je në vend të huaj. Kujdes rri urtë.”

Lajmi për kërcënimin e zyrtarit të Bashkisë Kamëz konfirmohet nga komisariati nr.5.

Top Channel