Rindërtimi i banesave të dëmtuara nga tërmeti/ Durrës, ja emrat e listës së nëntë të përfituesve të grantit për rikonstruksion

04/02/2021 10:49

Kjo është lista e nëntë me emrat e përfituesve nga programi i grantit, për rikonstruksion të banesave të dëmtuara nga tërmeti, në bashkinë Durrës.

Sot është lajmëruar mbledhje e jashtëzakonshme e këshillit bashkiak dhe pjesë e rendit të ditës është dhe miratimi i kësaj liste.

FOTO GALERI
1/24

Top Channel