Moti i vranët do të mbizotërojë sot në Vlorë.

Në bazë të parashikimit të kushteve hidrometeorologjike për 24orët e ardhshme në portin e Vlorës dhe jashtë saj do të jenë si më poshtë: era dhe deti në drejtimin JUG-JUGLINDJE forca 5-6bft 10-15m/s brenda gjirit të Vlorës;
dhe jashtë gjirit të Vlorës : era dhe deti në drejtimin JUG-JUGLINDJE forca 6-7bft deri 8bft 15-25m/s jashtë.

Janë pezulluar të gjitha mjetet e vogla lundruese dhe ato të peshkimit.

Anijet pasagjere të transportit ndërkombëtar detar ndërkohë nuk janë pezulluar.

Përmirësimi i kushteve hidrometeorologjike për mjetet e vogla lundruese dhe ato të peshkimit do të jeteë në datën 01.02.2021 ora 16:00.

Top Channel